Росіяни вдарили по Одесі балістичними ракетами: влучили у цивільне судно

Російські терористи ввечері 7 жовтня атакували Одесу балістичними ракетами. Ворог влучив у цивільне судно під прапором Палау. Внаслідок удару є загиблий та постраждалі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram глави Одеської ОВА Олега Кіпера та віцепрем'єр-міністра з відновлення – міністра розвитку громад та територій України Олексія Кулеби.

За словами Кіпера, ціллю Росії стала портова інфраструктура Одеси. Балістичною ракетою ворог влучив у цивільне судно "OPTIMA" під прапором Палау. Загинув 60-річний українець, працівник приватної компанії, що обробляє вантажі.

Ще пʼятеро іноземних громадян членів екіпажу, постраждали. Четверо з них у стані середнього ступеню важкості, один – легкого. Наразі їм надається необхідна медична допомога.

Як зазначив Кулеба, тільки сьогодні судно зайшло для завантаження. Проте за кілька годин стало мішенню країни-агресора.

Міністр наголосив, що російські терористи вкотре намагаються зірвати роботу Українського зернового коридору. За останні декілька днів це вже друга атака цивільного судна у портах Одеської області.

Правоохоронні органи фіксують наслідки чергового злочину росіян.

Нагадаємо, сьогодні ввечері в Одесі повідомляли про вибухи. В області була оголошена повітряна тривога через загрозу балістики.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.