На Україну чекають “важкі місяці”: астролог розповів, як довго ще триватиме війна

Останнім часом серед населення України все частіше звучать запитання про те, коли завершиться війна. Люди втомилися від постійної небезпеки, руйнувань, втрат та неспокою. На тлі цієї невизначеності чимало українців звертаються до різних джерел інформації, серед яких не тільки аналітики та політики, але й астрологи. Останні намагаються побачити можливий розвиток подій у небесних світилах, розповіли на порталі 5692.com.ua.

Передбачення від Алакха Ніранжана

Відомий астролог Алакх Ніранжан поділився своєю думкою щодо майбутнього України в ефірі на ютуб-каналі "Мій світ". Згідно з його прогнозами, найближчі місяці, особливо вересень та жовтень 2024 року, можуть стати переломним моментом для країни. Він передбачає, що ці місяці будуть надзвичайно складними, але водночас можуть виявитися вирішальними.

Зокрема, астролог зазначив, що протягом найближчих двох місяців кількість обстрілів може суттєво збільшитися, що призведе до ще більших втрат і руйнувань. Проте він вірить, що після цього відбудеться певний злам у ситуації, і є надія, що війна може завершитися вже у листопаді 2024 року.

Джерело: 5692.com.ua