Російські морпіхи у Севастополі мають проблеми із набором особового складу, – АТЕШ

У РФ виникли проблеми з мобілізацією у тимчасово окупованому Криму. Жителі півострова не бажають брати участь у злочинній війні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram партизанського руху АТЕШ.

Партизани пишуть, що їхні люди були впроваджені у 810 окрему бригаду морської піхоти, яка дислокована у Козачій Бухті (місто Севастополь). Вони поділилися інформацією про колосальні проблеми із набором особового складу для несення служби.

Як повідомляє АТЕШ, рекламні щити із закликом іти служити російським окупантам – не принесли належного результату, оскільки кримчани не бажають брати участь у злочинній війні. Анонсовані заяви Міноборони РФ про можливе розширення бригади до дивізії "зазнають краху".

Також у партизанському русі повідомили, що інформація вже знаходиться біля Сил оборони України.

"Дякую нашим російським військовим, які охоче діляться потрібною інформацією", – додали в АТЕШ.

Нагадаємо, що нещодавно партизани з руху АТЕШ виявили, що росіяни в окупованому Севастополі обладнали секретний центр підготовки військових. Там проходять тренування особового складу, зокрема й нестандартні, як-от стрільба по мішенях у воді.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що російські окупанти встановили велику кількість вогневих точок в окупованому Криму. Але вони навряд чи допоможуть у разі висадки десанту ЗСУ.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.