Справжні енергетичні вампіри: 3 знаки Зодіаку, які виснажують усіх навколо

Астрологи кажуть, що представники певних знаків мають неймовірний вплив на оточуючих людей. Цей "дар" вони використовують на користь собі, маніпулюючи іншими задля досягнення власних цілей. Досить часто вони поводяться як енергетичні вампіри, щоб контролювати потрібних людей. Хто ці знаки Зодіаку, пише ТСН.

Скорпіони

Народжені під цим знаком володіють потужною трансформаційною енергетикою. Ними керує планета Плутон, яка відповідає за зміни – переважно доволі руйнівні та неприємні. Тому Скорпіони своїми діями та словами виснажують тих, хто знаходиться поруч. Вони намагаються взяти все під свій контроль, а всім незгодним будуть мститися.

Риби

Емоційні та чутливі Риби часто для того, щоб домогтися свого, використовують інших людей. Вони грають на почуттях, можуть закатувати істерики, плакати, кричати. Якщо така тактика не дає результату, ці зодіакальні представники вдаються до іншої маніпуляції – мовчання, яке дратує інших. Такий терор важко витримати, тому вони часто отримують бажане в такі способи.

Леви

Ці владні та самовпевнені люди воліють, щоб ними захоплюватися всі навкруги. Якщо хтось не погоджується, Леви можуть легко вдатися до енергетичного вампіризму. Своїми маніпуляціями та умовами вони виснажуватимуть до тих пір, поки не стануть повноцінно керувати ситуацією. Милими та лагідними створіннями народжені під цим знаком можуть стати тоді, коли відчувають, що їх люблять і боготворять.

Джерело: 5692.com.ua