Окупанти атакували дронами авто поліції та автобус з пасажирами у Куп’янську (фото)

Російські окупанти атакували дронами авто поліції та автобус з пасажирами у Куп'янську Харківської області. Серед постраждалих є поліцейські.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника головного управління Національної поліції в Харківській області Володимира Тимошка у Facebook.

Вчора, 13 червня, армія РФ атакували FPV-дронами Куп'янськ. Внаслідок обстрілів пошкоджено службовий автомобіль поліції, міський рейсовий автобус, приватний автомобіль, приміщення кафе, житлові будинки.

Уламкові поранення отримав 60-річний чоловік і двоє поліцейських.

Начальник Слідчого управління поліція Харківської області Сергій Болвінов показав фото наслідків атаки. За його словами, у момент атаки в автобусі перебували 15 пасажирів та водій. Люди дивом не постраждали.

"Другий удар прийшовся вже на службовий автомобіль поліції. На прикордонних територіях росіяни з особливим азартом полюють на них", – зазначив Болвінов.

Фото: росіяни атакували Куп'янськ дронами (facebook.com/Сергій_Болвінов)

Ситуація у Харківській області

Російська армія щоденно обстрілює населені пункти Харківської області, особливо біля лінії фронту та поблизу кордону.

У Харківській області також точаться бойові дії на двох напрямках – Куп'янському та Харківському. Російські окупанти понад місяць намагаються прорвати оборону ЗСУ на півночі області, але українські захисники стримують наступ ворога.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.